برق اضطراری
برق اضطراری
زندگی همه ما به طور مستقیم به برق وابسته است. این وابستگی آنقدر زیاد شده است که حتی تصور عدم برق نیز دور از ذهنها میباشد. بنابراین به نظر می رسد نیاز به دستگاه هایی باشد که در صورت قطع برق برای وسایل برقی مختلف برق تولید کنند. بنابراین تامین برق اضطراری با اجاره ژنراتور مزایای زیادی دارد. در ادامه در مورد دیزل ژنراتورها و نحوه تامین برق اضطراری بیشتر صحبت خواهیم کرد.
منظور از برق اضطراری چیست ؟
بطور حتمی، همه ما به مراتب در زندگی خود با مشکل قطع برق روبرو شده ایم. در نگاه اول کمبود برق مشکلات بسیاری ایجاد نخواهد کرد. اما در نظر داشته باشید که خیلی از دستگاه های مهم بیمارستان ها یا صنایع مختلف به برق وابسته میباشند. بنابراین قطع برق می تواند منجر به تلفات جانی و مالی شود. به همین دلیل حضور پرسنل اورژانس می تواند از بروز این حادثه جلوگیری کند.
برق اضطراری به معنای منبعی است که می تواند به طور موقت برق شهر مورد نیاز تمام دستگاه ها یا سیستم های الکتریکی را تامین کند. این سیستم دارای اجزای مختلفی است که مهمترین آنها باتری، یو پی اس، پنل خورشیدی یا ژنراتور است.
اگر بخواهیم برق اضطراری را به زبان ساده توضیح دهیم، برقی که پس از قطع برق شهر جایگزین می شود، برق اضطراری نامیده می شود. برق اضطراری با دیزل ژنراتور، اینورتر، موتور الکتریکی، یو پی اس و … امکان پذیر است.
کاربرد برق اضطراری
در حال حاضر، ممکن است به خوبی از مزایای بسیاری از برق اضطراری آگاه باشید. می توانید از هر وسیله الکترونیکی مانند کامپیوتر، مودم اینترنتی و غیره استفاده کنید. ناگهان متوجه می شوید که برق قطع شده است. در این حالت فقط یک منبع تغذیه اضطراری از طریق دیزل ژنراتور یا سایر تجهیزات به شما کمک می کند.
اما استفاده از برق اضطراری نه تنها در خانه، بلکه در بسیاری از محیط های دیگر نیز ضروری است. به عنوان مثال در محیط های عمومی و مناطق شهری وجود سیستم برق اضطراری مشکلی ندارد و در صورت قطع برق به سادگی می توان آن را جبران نمود.
نکات مهم برای استفاده از برق اضطراری
اکنون که اهمیت استفاده از برق اضطراری برای تمام صنایع و واحدهای تجاری را درک کرده اید، ممکن است بخواهید با استفاده از انواع دیزل ژنراتور یا سایر دستگاه ها، برق اضطراری را نیز آزمایش کنید. اما قبل از تهیه و پیاده سازی چنین سیستمی لازم است به چند نکته مهم توجه کنید. توجه به آن نکات به شما کمک می کند تا از سیستم های برق اضطراری بیشترین بهره را ببرید.
نکته مهم در سیستم های برق اضطراری، زمان تاخیر بین خطوط برق به جای برق شهری است. این تاخیر باید خیلی کمتر باشد و اتصال آن سریع باشد. اگر این زمان از 20 میلی ثانیه بیشتر شود، تمام سیستم های کامپیوتری و دستگاه های دیجیتال ریست شده و اطلاعات آنها از بین می رود.
نکته دیگری که در سیستم های برق پشتیبان حائز اهمیت خواهد بود ولتاژ آن است. ولتاژ این سیستم ها باید نزدیک به ولتاژ شبکه باشد. بنابراین ولتاژ سیستم برق پشتیبان باید حداقل 180 ولت و حداکثر 240 ولت باشد.
نکته مهم دیگری که باید در مورد سیستم های برق اضطراری یا پشتیبان در نظر گرفت این است که فرکانس آنها باید نزدیک به برق شهر باشد. فرکانس برق شهری در محدوده 50 هرتز است. اگر فرکانس برق اضطراری در این محدوده نباشد یا تغییر کند، منجر به از بین رفتن و خرابی دستگاه های الکتریکی می شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!